OSO logoProducten
 • Tool Management System for Windows
 • KeyLink for Formula
 • KeyLink for CipherLAB
 • FileLink for Formula
 • Standaard software
 • Hardware producten


 • Tool Management System for Windows
  TMS screenshotHet Tool Management System (kortweg TMS) heeft als doel de uitleningen, uitgiften, reparaties, onderhoud en vermissingen van objecten zoals gereedschappen te administreren. Het biedt de mogelijkheid uitleningen en innamen met behulp van een barcodelezer te registreren en deze transacties vervolgens in de administratie te verwerken. Vanuit deze administratie biedt TMS de mogelijkheid om overzichtsrapporten en uitleenstatistieken weer te geven.
  Het Tool Management System is een client-server applicatie en kan zowel stand-alone als multi-user werken. Deze architectuur maakt het mogelijk om zelfs via langzame netwerk verbindingen (denk aan telefoonlijnen of WAN verbindingen) een goede response van de applicatie te krijgen. TMS werkt op Windows XP/2003/Vista/7/2008(R2) alsmede in Remote Desktop Services en VM omgevigen.

   Bediening van TMS m.b.v. DataLogic barcode lezers
  Het uitlenen en innemen van objecten kan interactief met het toetsenbord en de muis plaatsvinden maar de grote kracht van TMS is dat het portable barcodelezers voor deze werkzaamheden gebruikt. Hierdoor kunnen de medewerkers aan de uitleenbalie zich op hun klanten en het verstrekken en innemen van de spullen concentreren in plaats van met de PC bezig te zijn. Aan het einde van de dag of week of als de barcodelezer vol is kunnen de lezers uitgelezen worden en de transacties in TMS verwerkt worden. Eventuele fouten die met de barcodelezers gemaakt zijn (dubbele uitleningen of verkeerde code gescand) worden door TMS gedetecteerd en kunnen eenvoudig met de PC applicatie gecorrigeerd worden. Een wireless
  Bezoek de Tool Management System website (Engelstalig) voor meer informatie over dit product.  KeyLink for Formula
  fKeyLink.jpgKeyLink for Formula†maakt het mogelijk de informatie opgeslagen in een Datalogic Formula Barcode Reader naar een willekeurige Windows applicatie over te zetten. Door de data tijdens het downloaden als toetsenbordinvoer naar de PC applicatie te sturen kan elke PC applicatie op een eenvoudige manier aan de DataLogic barcodelezers gekoppeld worden, ook als dit ontvangende programma geen enkele programmeermogelijkheid heeft (softwarematige keyboard wedge). De macro faciliteiten kunnen het ontvangende programma oproepen, geschikt maken voor de ontvangst en na de overdracht van de gegevens in de gewenste status brengen. Applicaties waarmee KeyLink ondermeer wordt toegepast; HP Openview ITSM (IT beheer omgeving) en Microsoft Excel (spreadsheet programma).

  Een korte opsomming van de mogelijkheden:
  KeyLink for Formula is geschikt voor alle 32-bit Windows omgevingen (Windows 9x/ME/NT/2000/XP). KeyLink for Formula werkt niet in combinatie met DOS programma's (ook niet in een DOS box).
  Lees meer over KeyLink for Formula in de (Engelstalige) KeyLink for Formula handleiding.
  download KeyLink for Formula.

  KeyLink for CipherLAB
  KeyLink for CipherLAB is heeft dezelfde doelstelling als KeyLink for Formula maar is bedoeld voor CipherLAB handheld barcode lezers (zoals de CPT-8000 series). Vanwege een andere werkwijze en enkele beperkingen van deze barcodelezers t.o.v. de Datalogic types zijn de mogelijkheden ook iets beperkter. Zo is het niet mogelijk vanaf de PC opdracht te geven data op de barcodelezer te wissen of de klok van de barcodelezer met de PC te synchroniseren. Voor het overige zijn de mogelijkheden gelijk aan die van KeyLink for Formula.

  KeyLink for CipherLAB is geschikt voor alle 32-bit Windows omgevingen (Windows 9x/ME/NT/2000/XP) maar werkt eveneens niet in combinatie met DOS programma's (ook niet in een DOS box).
  Lees meer over KeyLink for CipherLAB in de (Engelstalige) KeyLink for CipherLAB handleiding.
  download KeyLink for CipherLAB.

  FileLink for Formula  (history)
  FileLink for Formula biedt u de mogelijkheid om met slechts 1 enkele dubbelklik data uit een Datalogic Formula barcodelezer naar een bestand te downloaden. Ook kan FileLink vanuit elk DOS of Windows programma opdracht gegeven worden om tot downloaden over te gaan. Het programma wacht in de Windows system tray totdat u of uw programma opdracht tot downloaden geeft. FileLink zal vervolgens de data downloaden in een, door u gespecificeerd, bestand zodat uw programma de gegevens kan importeren en verwerken. In geen enkel geval wordt een FileLink venster op de voorgrond gebracht en daarmee een ongewenste wisseling van applicaties bewerkstelligd (met name vervelend met full-screen DOS applicaties). FileLink for Formula is vooral bedoeld voor gebruikers, zoals softwarehuizen of IT afdelingen, die snel en eenvoudig hun eigen programmatuur aan de DataLogic Formula barcodelezers willen koppelen.

  Een korte opsomming van de mogelijkheden:
  KeyLink for Formula is geschikt voor alle 32-bit Windows omgevingen (Windows 9x/ME/NT/2000/XP).
  download FileLink for Formula.


  Standaard software
  Als Microsoft Reseller levert Object Software natuurlijk alle Microsoft producten. Dit beperkt zich niet tot de verkoop van bestsellers zoals Windows of Word maar wij leveren, implementeren en ondersteunen ook minder courante producten zoals bijvoorbeeld Microsoft Small Business Server, SQL Server en Visual Studio programmeertalen. Uiteraard kunt u bij ons ook Microsoft licenties via het Microsoft Open License Programma aanschaffen waarmee de kosten per licentie teruggebracht kunnen worden.
  Object software Ontwikkeling BV is Symantec Software Partner. Symantec is producent van hoogwaardige security- en tools software zoals de Norton Antivirus productlijn, BackupExec en Endpoint Protection. Object Software levert zowel de desktop producten alsmede de corporate wide producten die via de Symantec licentie programma's aangeschaft dienen te worden zoals Symantec's Endpoint Protection.

  Naast de genoemde dealerschappen leveren wij alle overige standaard PC/Netwerk producten van softwareproducenten zoals Adobe, McAfee.  Hardware
  Object Software levert PC's, servers en portables van bekende merken zoals Hewlett Packard, Toshiba en Acer maar ook voor een assemblage PC of server kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij vrijwel alle componenten en randapparatuur voor PC systemen zoals mainboards, processoren, harde schijven en voedingen.
   


  Product Integrator

  Met Intel servers kunnen we flexibeler en kosten effectiever zijn dan de A-merk servers (die veelal van dezelfde Intel hardware gebruik maken) zodat daar in SMB omgevingen meestal onze voorkeur naar uit gaat. Hierbij worden uitdrukkelijk alleen voor server doeleinden bestemde componenten van Intel gekozen om compatibiliteit- en stabiliteit problemen uit te sluiten. Intel levert een complete range van producten voor servers behalve geheugen modules en harde schijven. Deze laatste componenten worden wel door Intel gevalideerd (Kingston, Seagate, Western Digital) zodat de server geheel op betrouwbaarheid is afgestemd. Daarnaast heeft Intel betrouwbare SSDs voor de zakelijke markt in het programma.
  De harde schijven van Western Digital zijn betrouwbaar en snel en hebben onze voorkeur bij de toepassing van SATA harde schijven. Western Digital heeft bijvoorbeeld als enige fabrikant server SATA schijven met 10.000rpm in het programma. Om de ondersteuning van onze klanten te optimaliseren is Object Software Ontwikkeling lid van het SelectWD partner programma wanneer zich toch onverhoopt problemen voordoen.

  Met name bij de toepassing van SAS server harde schijven en notebook harde schijven heeft Seagate onze voorkeur. Zo is de Seagate Momentus XT de enige hybride harde schijf voor notebooks die de snelheid van een SSD combineert met opslagcapaciteit en betrouwbaarheid van een harde schijf. De SAS producten behoren tot de snelste en betrouwbaarste in de markt. Object Software Ontwikkeling is lid van het Seagate partner programma om in geval van defecten optimale service te kunnen bieden.


  Naast deze PC hardware leveren wij ook Datalogic barcode systemen waarbij voor ons de nadruk ligt op de barcodelezers in combinatie met PC software. Het Italiaanse Datalogic is Europees marktleider voor automatische identificatie apparatuur en fabriceert Barcode en RF systemen variŽrend van eenvoudige CCD handscanners voor kassasystemen tot high-end inbouw scansystemen die 20.000 scans per uur kunnen uitvoeren. Object Software Ontwikkeling BV levert en koppelt deze scanners aan PC systemen en PC software en kan de programmeerbare handscanners volgens uw wensen programmeren. Naast Datalogic leveren wij ook scanners van Motorola, Honeywell en CipherLAB. Andere merken op zijn op aanvraag.


  Back
  Copyright © 2000..2011, Object Software Ontwikkeling BV
  versie 18 - 26/11/2011